Logo

>> Alla böcker A-Z

Bättre bilder / Småkryp och växter

Av: Elin Torger, Sebastian Romert

Medarbetare: Tobias Hagberg (Redaktör)

Bild 

Pris inklusive moms: 126 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789186841010
Upplaga:1
Förlag:HME Publishing
Utgivningsdatum:20110628
Mediatyp:Bok/Danskt band
Omfång:96 sidor
Vikt (g):241

Om boken

Ett klassiskt knep för bättre bilder är att »gå närmare«. Det ger nästan alltid ett lyckat resultat. Den här boken innehåller 55 varianter på det temat. Elin Torger och Sebastian Romert är båda hängivna makro- ochnärbildsfotografer som gärna dyker ned i blåbärsriset i skogen i jakt på nya storslagna upptäckter. I den här boken berättar de om sina bästa tips och knep för att komma naturen nära i det lilla. För regniga och kyliga dagar ger de inspiration till roliga makrolekar i köket.

Makro- och närbildsfoto är tillgängligt för alla. Naturen finns inpå knuten, även i stan. En rabatt i trädgården eller parken ger ett överflöd av motiv i form av växter och småkryp. Dessutom behöver det inte vara dyrt. Bilderna i den här boken är tagna med vanliga kompakt- och systemkameror, med enkla tillbehör. Använd den utrustning du har. Lägg till den kunskap du får i den här boken och lite tålamod, så har du allt du behöver!

Om författarna

Sebastian Romert och Elin Torger är amatörfotografer i ordets mest ursprungliga och fulla bemärkelse: de fotograferar med hängivenhet och med kärlek till sin hobby och till sina motiv. Sitt gemensamma intresse för närbilds- och makrofoto får de utlopp för genom aktiva engagemang på fotosajter och genom att arrangera utställningar och fotofestivaler. Elin är hemmahörande i Åmål, Sebastian i Stockholm. Detta är deras första bok.

Om bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer, från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Andra köpte också

(Danskt band)

20110209

Av: Martin Borg

Skickas omgående

114 kr

Vad händer när man kombinerar två passioner i ett intresse? Magi uppstår, förstås. Att fotografera...[Läs mer]

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr