Logo

>> Alla böcker A-Z

REA

Bild

Artikelnummer: 4960999272368

4988:- -5% (5250:-)

Skickas omgående

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Det kompakta telezoomobjektivet EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM med avancerad bildstabilisator (IS) är idealiskt för fotografering på fri hand i svagt ljus.

 

Egenskaper

Kraftfull och lätthanterlig

Bildstabilisator för 3 steg längre slutartid

Lins av UD-glas förbättrar bildkvaliteten

Super Spectra Coating ger hög kontrast och motverkar slöjbildning och spökbilder

Rund bländaröppning ger vacker oskärpa utanför skärpedjupet

Snabb och tystgående autofokus

 

Lätt och lätthanterlig telezoom med bildstabilisator.

 

Lätthanterlig och kraftig zoom

Det kraftfulla och lätthanterliga EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM är idealiskt för natur- och sportfotografer som vill ha skarpare bilder på fri hand. Brännviddsområdet med en digital Canon EOS med brännviddsfaktorn 1,6x motsvarar 112-480 mm på 24x36 mm.

 

Bildstabilisator

EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM har Canons bildstabilisator (IS) som gör det möjligt att använda 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar. För stabila panoreringar kan bildstabilisatorn ställas in för enbart vertikal panorering. Bildstabilisatorn är ovärderlig för svagt ljus, snabba situationer och fotografering från fordon i rörelse. Bildstabiliseringen stängs av automatiskt när kameran är monterad på ett stativ.

 

Lins av UD-glas

En lins av UD-glas (med ultralåg färgspridning) ger extra hög korrektion av kromatisk aberration för bilder med hög upplösning, hög kontrast och rena konturer. Alla linser i objektivet är tillverkade av blyfritt glas.

 

Super Spectra Coating

Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating samverkar med speciellt utformade linsytor för att hindra ljusslöja och spökbilder. Det är särskilt viktigt i digitala kameror som annars kan drabbas av bildstörningar från reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma objektivets neutrala färgåtergivning.

 

Snygg oskärpa utanför skärpedjupet

Den runda bländaröppningen skapar en jämn och vacker oskärpa i motivdelar utanför skärpedjupet, till exempel för porträtt där modellen avtecknas skarpt mot en oskarp bakgrund.

 

Snabb autofokus

Autofokusen drivs av en mikro-USM (ultraljudsmotor) i objektivet. Denna motortyp har idealiska egenskaper för autofokus: högt vridmoment och snabba starter och stopp. Inställningen blir mycket noggrann och är dessutom praktiskt taget tyst. En ny processor och optimerad algoritm ger autofokus som bokstavligen är snabbare än det mänskliga ögat.

 

Tillbehör

Tillbehören inkluderar ett motljusskydd (ET-65B) och en mjuk väska (LP1222).

 

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr