Logo

>> Alla böcker A-Z

Kom i gång! Lärarhandledning 9

Av: Annika Lyberg Mogensen, Åse Wewel

Bild saknas

Pris inklusive moms: 616 kr

Antal:

Skickas av oss inom 2 - 7 vardagar.

Artikelnummer:9789127415713
Upplaga:1
Förlag:Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum:20090119
Mediatyp:Bok/Övrigt
Omfång:64 sidor
Vikt (g):240

Om boken

Kom i gång! är ett genomgripande basläromedel i svenska som andraspråk för årskurs 79. Med Kom i gång! kan du känna dig säker på att eleverna får vad de behöver för att utveckla sitt ordförråd och sin uttrycksförmåga i tal och skrift.

Materialet vänder sig till elever som har kommit en bit i sin språkutveckling.

Enkel och tydlig struktur
Läroböckerna har en enkel och självförklarande struktur som gör det lätt och tryggt för eleverna att använda dem. Varje kapitel inleds med målrutor som beskriver vad kapitlet handlar om. Texter varvas sedan med övningar. Syftet med övningarna framgår tydligt och eleverna skriver svaren direkt i boken. Nya ord och begrepp förklaras fortlöpande i texten så att eleverna blir förtrogna med dem. Varje kapitel avslutas med en utvärdering.

I läroboken får eleverna med hjälp av modelltexter arbeta med drama, poesi, skönlitterär prosa och sakprosa.

Längst bak i läroboken finns kapitel där eleverna får träna rättstavning, skrivregler och grammatik. Facit till läroböckerna kan laddas ner kostnadsfritt på www.nok/laromedel.

Texter för tonåringar
I Kom i gång! lärobok fi nns skönlitterära texter i olika genrer. Texterna är ett urval av svensk och utländsk skönlitteratur. Eleven möter även sakprosatexter som artiklar, krönikor och brev.

I Kom i gång! Läsebok möter eleverna texter om kärlek, krig, barndomsminnen, idoler och fotboll men framför allt om att vara tonåring.

Digitalböcker
Kom i gång! läroböcker finns även som digitalböcker. Digitalboken har sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, zoomfunktion och sparfunktion. Den har dessutom inläst ljud.

Lärarhandledningarna
Här presenteras uppvärmningsövningar samt förslag på hur du och dina elever kan arbeta med texter och övningar i läroboken. Handledningarna innehåller också kopieringsunderlag.

Cd både för läraren och eleven!
Med läroböckerna följer en cd (mp3). Där finns alla skönlitterära texter samt modelltexterna inlästa. Till läroböckerna finns även en lärar-cdbox (audio).

 

 

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr