Logo

>> Alla böcker A-Z

Straight Forward : engelska 5

Av: Birgit Harling, Anders Lidén, Andrew Thelander

Bild saknas

Pris inklusive moms: 344 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789127631984
Upplaga:1
Förlag:Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum:20060913
Mediatyp:Bok/Häftad
Omfång:175 sidor
Vikt (g):490

Om boken

Så här fungerar Straight Forward
Straight Forward består av en textbok med en elev-cd (mp3), en övningsbok (Workmate), lärar-cd, lärarhandledning samt webb-övningar, där eleverna kan träna bokens ordförråd och språkliga strukturer.

Textboken en läcker antologi
Textboken har färgstarka helsidesfoton och texter som lockar till läsning. Förutom litterära texter finns det faktatexter, sånger och dikter. Till de lättare texterna finns glosor i kanten, medan glosorna till de svårare texterna finns i den alfabetiska ordlistan.

Elevens egen Workmate
Eleven skriver i sin övningsbok. Fokus ligger på höra, tala och ordövningar, men skrivträningen finns också med. Renodlade grammatikövningar finns på webbplatsen.

Mycket ljud
Alla texter som finns i böckerna liksom de många hörövningarna finns inspelade och ligger på elevens cd med mp3-filer i varje textbok. Alla inspelningar finns också på lärarens cd, där det även finns sånger och hörövningar till prov.

Fler bra texter
Straight Forward Just About Everything innehåller 13 texter som handlar om allt möjligt, en alfabetisk ordlista samt tips på hur man skriver en Reading Report.

Straight Forward på nätet
På www.straightforward.nu finns ordoch grammatikövningar.

 

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr