Logo

>> Alla böcker A-Z

Tapas 4

Av: Teresa Eriksson, Camila Alves, Lena Aronsson, Mira Noreen, Francisco Rodríguez, Eva Sigsjö

Bild 

Pris inklusive moms: 276 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789127694187
Upplaga:1
Förlag:Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum:20060808
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:180 sidor
Vikt (g):526

Om boken

Tapas är ett spännande och flexibelt läromedel som lättsamt och lekfullt introducerar eleverna i det spanska språket och de spanskspråkiga kulturerna. Eleverna uppmuntras att tidigt använda ord och enkla fraser.

För nybörjarna i årskurs 6 finns Tapas 1. Tapas 2 är också en nybörjarbok, för elever i årskurs 7. Den används även av elever som redan läst spanska i årskurs 6 delar av boken blir då repetition. Alla elevböcker i Tapas är allt-i-ett-böcker med ett stort antal texter och övningar att välja bland.

Elevboken
Varje kapitel inleds med en startruta som tar upp målen för kapitlet. Dessa följs sedan upp i slutet av varje kapitel i en liknande ruta.

För att eleverna lättare ska kunna förstå komplicerade strukturer presenteras ord och fraser i sin böjda form i styckeordlistorna bredvid texterna. I alla elevböckerna finns alfabetiska ordlistor från spanska till svenska, i Tapas 3 och 4 även från svenska till spanska. De grammatiska momenten är dolda i Tapas 1. I Tapas 2, 3 och 4 får eleverna upptäcka den spanska grammatiken med hjälp av särskilda övningar och en minigrammatik längst bak i respektive bok.

Lärarhandledning
Lärarhandledningen ger utförliga och konkreta förslag på arbetsgång. Den informerar om portfolio-idén och olika inlärningsstilar och ger tips på lekar och repetitionsövningar. Till varje kapitel finns arbetsblad att kopiera upp till eleverna. Dessa innehåller både övningar, t ex korsord och krypton, samt användbara fraser och olika spel såsom memory och domino.

Inspelningar
Alla texter, hörövningar och de viktigaste orden och fraserna finns inspelade på cd.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr