Logo

>> Alla böcker A-Z

Arena (tidigare upplaga) Faktaboken

Bild 

Pris inklusive moms: 269 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789127733107
Upplaga:1
Förlag:Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum:20010815
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:240 sidor
Vikt (g):715

Om boken

Arena är ett flexibelt läromedel som passar många olika arbetssätt. Oavsett om du ska läsa litteratur, skriva noveller eller tidningsartiklar, göra muntliga övningar, spela in film eller arbeta med ett större projekt är Arena en oumbärlig hjälp och inspirationskälla.

Faktaboken lärobok och verktygslåda!
Ingen blir en duktig elektriker bara genom att träna, grundläggande kunskaper om ellära är nödvändig. Det är denna tanke som genomsyrar Faktaboken. För att kunna skriva en bra tidningsartikel eller novell behöver eleverna få lära sig hur artiklar och noveller är uppbyggda. Faktaboken är Arenas lärobok och ger eleverna de verktyg de behöver för att utveckla sin förmåga att kommunicera på olika sätt.

Arenas mål är att utveckla elevernas förmåga till:
muntlig och skriftlig kommunikation
I kapitlen Journalisten, Filmaren, Författaren, Serietecknaren och Skådespelaren får eleverna lära sig hantverket av proffsen, för att sedan ta itu med den egna produktionen.


litteraturupplevelser och textförståelse
I kapitlet Odödliga författare får eleverna en god inblick i litteraturens olika genrer och stora författare. Här ges eleverna möjlighet att utveckla sin fantasi och inspireras till eget skapande.


att förstå och använda språket
I kapitlet Språkexperten ges eleverna kunskaper om hur språket är uppbyggt och om språkets historia och ständiga utveckling.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr