Logo

>> Alla böcker A-Z

Föräldrapraktika : En bok om det vardagliga

Av: Bengt Grandelius

Bild 

Pris inklusive moms: 117 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789153424062
Upplaga:1
Förlag:Ica Bokförlag
Utgivningsdatum:20040915
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:167 sidor
Vikt (g):356

Om boken

Den här boken vill vara till stöd för dig som tycker det är svårt att vara förälder ibland, som inte alltid vet vad du ska ta dig till när barnen hävdar att "alla andra får", när barnet vägrar äta, inte kan komma till ro och somna, när tonåringen inte passar tider, vägrar gå till skolan eller när dottern i huset ryter åt sin "låtsaspappa" att han inte har med henne att göra.

Den berör många skiftande och ibland svårhanterliga problem och söker ge föräldrar av idag ett sätt att förstå sina barn som kan öka deras tolerans, ge dem stöd i att reagera i tid och förstärka den viktiga relationen till barnen genom att visa att de förstår att bry sig om på rätt sätt.

Mångahanda vardagssituationer tecknas med korta, lätt igenkännbara "skisser". Den berör föräldrar till barn och ungdomar i alla möjliga åldrar och bygger på alla de frågeställningar som psykologen Bengt Grandelius kommit i kontakt med under sin 20-åriga erfarenhet som familjerådgivare och sin erfarenhet som föreläsare på föräldramöten för tiotusentals föräldrar runtom i landet över de senaste femton åren.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr