Logo

>> Alla böcker A-Z

Trädgårdsdammen : vattenfall, bäckar, stenar, växter och olika dammtyper

Av: Henrik Wanstadius

Medarbetare: Fredrik Persson (Fotograf)

Bild 

Pris inklusive moms: 88 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789153424635
Upplaga:1
Förlag:Ica Bokförlag
Utgivningsdatum:20050307
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:64 sidor
Vikt (g):316

Om boken

Det här är en bok om att ha vatten i trädgården och vänder sig främst till nybörjaren som vill bygga en damm, en bäck eller ett vattenfall i sin trädgård och att inreda eller smycka ut med växter.

Vattenmiljön i en trädgård ger tusenfalt åter. Att investera i en vattenanläggning för din utemiljö och din person behöver inte kosta en förmögenhet. Mycket arbete kan du göra själv och rätt utfört krävs inte mycket skötsel. Vatten kan användas på mycket små utrymmen och bli lättskött. Materialvalet, dammformen och framför allt de små detaljerna kan ge din damm olika karaktär och uttryck. En naturlik damm uttrycker annat än vad en strikt och upphöjd damm gör. Omgivning, idérikedom och dina egna önskemål avgör dammens form och uppbyggnad.

Den som redan har en damm i trädgården får här tips och inspiration till hur man kan förändra och förnya sin damm och mängder med råd och skötsel. Boken avslutas med ett växtregister.

Henrik Wanstadius är den andra generationens trädgårdsanläggare efter sin far. Han driver sin verksamhet i Skåne och är ofta anlitad i stora projekt som restaureringar av slottsparker, men får även uppdrag av privatpersoner.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr