Logo

>> Alla böcker A-Z

Bland tomtar och troll. årg 102

Av: Inger Edelfeldt, Sanna Töringe, Ulf Nilsson, Ulf Stark, Ylva Karlsson

Medarbetare: Katarina Strömgård (Illustratör), Kristina Digman (Illustratör), Filippa Widlund (Illustratör), Tord Nygren (Illustratör), Ida Björs (Illustratör), John Bauer (Illustratör), Einar Norelius (Illustratör)

Bild 

Pris inklusive moms: 84 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789155254759
Förlag:Bokförlaget Semic
Utgivningsdatum:20091026
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:111 sidor
Vikt (g):352

Om boken

Bland tomtar och troll har i hela 102 år tagit oss med på spännande äventyr i sagornas värld. Här är fem helt nyskrivna sagor och två klassiker: spännande, roliga, vackra och sorgliga sagor som myllrar av jättar, spöken, prinsar och prinsessor. Och helt vanliga flickor och pojkar som du och jag.

I Ulf Starks saga möter vi en jätte med tandvärk och en tandläkarson med livlig fantasi. Ulf Nilsson skriver om pojken som fick veta allt om spöken och Sanna Töringe återberättar en folksaga om den gamle kungen som sökte livets vatten. I Ylva Karlssons saga hamnar pojken Josef i en skog vid en magisk brunn. Och Inger Edelfeldt skriver om prinsessan Ombra som finner Den Oförstörbara Önskediamanten.

Sagorna är illustrerade av våra allra bästa främsta tecknare: Tord Nygren, Katarina Strömgård, Kristina Digman, Filippa Widlund och Ida Björs.

Bland tomtar och troll innehåller också ett par klassiska sagor, den ena skriven och illustrerad av sagomästaren Einar Norelius och den andra skriven av Harald Östenson och illustrerad av den fantastiske John Bauer.

Andra köpte också

(Kartonnage)

20110819

Av: Gunilla Bergström

Skickas omgående

56 kr

"Flickor kan man inte leka med!" säger alla pojkarna. Men Alfons leker gärna med Milla, som är...[Läs mer]

(Inbunden)

20060101

Av: DANIEL SWÄRD

Skickas omgående

54 kr

En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort! Välkommen...[Läs mer]
 

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr