Logo

>> Alla böcker A-Z

Nytt & kreativt med betong & loppisfynd

Av: Sania Hedengren, Susanna Zacke

Medarbetare: Marianne Lilliér (Formgivare), Magnus Selander (Fotograf)

Bild 

Pris inklusive moms: 89 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789155256913
Förlag:Bokförlaget Semic
Utgivningsdatum:20110314
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:89 sidor
Vikt (g):436

Om boken

Detta är Sania Hedengrens och Susanna Zackes tredje bok om betong, detta fantastiska material som är så härligt att jobba med. De fortsätter att inspirera med fantasifulla idéer till saker man kan göra i betong. Kreativa, roliga och handfasta tips och beskrivningar gör att man lätt kommer igång med sitt eget betonggjuteri. De vackra bilderna sätter verkligen fart på skaparlusten ? Magnus Selander har fotograferat.

Boken innehåller så mycket mer än betong, eftersom författarna på ett kul sätt förenat sina favoritämnen betong och loppisfynd. Här finns alla tänkbara tips på vad man kan göra med sina loppisprylar och vad man kan använda dem till. I vissa projekt kombineras betongen med något som fyndats på loppis och resultaten är snygga och fyndiga. Författarnas eget favoritprojekt är bordet som de tillverkat av ett rostigt symaskinsunderrede. Först målades det knallgult och sedan försågs det med en skiva av betong som mönstrats med hjälp av en bit strukturmönstrad tapet.

Bland allt det roliga Sania och Susanna gjort finns också läckert omklädda solstolar, en duk av många dukar, en matta sydd av mattor, taklampan av en jordglob, tapetserade loppisfynd och mycket annat. Bland betongprojekten finns krukor, fågelbad, möbler, plattor, ljusstakar med mera. Självklart finns här också klassikern rabarberbladet, som alla älskar, men i ny tappning.

Boken är uppdelad i tre nivåer: jättelätt ? lätt ? lite knepigare.

Många har köpt de två första böckerna, Betong ? en gjuten hobby och Skapa med betong & mosaik och ni ska förstås lägga denna bok med sina nya fräscha idéer till samlingen. Har du inte de två första böckerna går det lika bra att starta med denna den tredje boken.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr