Logo

>> Alla böcker A-Z

Photoshop CS4 för digitalfotografer

Av: Scott Kelby

Medarbetare: Petra Hall (Översättare)

Bild 

Pris inklusive moms: 194 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789163609480
Upplaga:1
Förlag:Pagina Förlags
Utgivningsdatum:20090430
Mediatyp:Bok/Häftad
Omfång:460 sidor
Vikt (g):1290

Om boken

Är du redo för en ny version av en Photoshop-bok som bryter mot alla regler?


Den första versionen av den här boken tog digitalfotovärlden med storm. Den här versionen som innehåller CS4 är mer omfattande, ännu bättre och avslöjar fler proffshemligheter.

Boken bryter ny mark genom att göra något för digitalfotografer som ingen annan gjort förut den struntar i allt trams och visar dig exakt hur man gör. Det är inte en massa teori; den tvingar dig inte att själv uppfinna och klura ut inställningarna. Istället visar författaren steg för steg exakt de metoder som används idag av de mest moderna och slipade digitalfotograferna och retuschörerna, och boken innehåller något som ingen annan Photoshop-bok gjort tidigare författaren talar om för dig, rakt på sak, vilka inställningar du ska använda, när du ska använda dem och varför.

Om du letar efter en av de där berätta-allt-om-filtret-Oskarp-mask-för-mig-böckerna så är inte den här boken för dig. Du kan ta vilken bok som helst i hyllan, därför att alla innehåller just det. Istället innehåller boken tipsen och tricken som de ledande proffsen i branschen använder för att korrigera, redigera, skärpa, retuschera och presentera sina bilder för några av de mest krävande kunderna på denna planet. Du kommer att bli förbluffad över hur lätta och effektiva de är när du väl lärt dig hemligheterna.

Gör som proffsen!

Varje år undervisar författaren tusentals yrkesfotografer om hur de ska använda Photoshop, och nästan alla har samma frågor och samma problem det är exakt vad som tas upp i den här boken.

""Man utvecklas mer och mer för varje kapitel.""
Fotointresse.se

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr