Logo

>> Alla böcker A-Z

På måndag död

Av: Kathy Reichs

Medarbetare: Nils Larssson (Översättare)

Bild 

Pris inklusive moms: 142 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789170022746
Upplaga:1
Förlag:Bra Böcker
Utgivningsdatum:20070117
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:351 sidor
Vikt (g):640

Om boken

Temperance Brennan, rättsantropolog, har kommit till Montreal en grå decemberdag för att vara expertvittne i en mordrättegång. Hon borde egentligen gå igenom sina anteckningar, men istället ligger hon på alla fyra och gräver i källaren på en pizzeria, där man hittat tre skelett av unga kvinnor. Hur hamnade de där, och när dog egentligen kvinnorna?

Mordutredaren Luc Claudel menar att benen är gamla eftersom restaurangägaren hittade 1800-talsknappar tillsammans med skeletten. Men det är något som inte stämmer. Tempe undersöker benen i sitt laboratorium och fastställer ungefärlig ålder med kol 14-metoden. Ytterligare studier av tändernas emalj säger henne var kvinnorna var födda. Om hon har rätt, så har Claudel tre färska mord att lösa.

Under tiden så beter sig kriminalinspektör Andrew Ryan märkligt. Vad handlar telefonsamtalen han inte vill kännas vid om, och varför försvinner han plötsligt just som Tempe börjar hoppas att han ska bli en mer permanent del av hennes liv?

Medan Tempe söker efter svar både professionellt och privat, finner hon sig själv intrasslad i ett nät av ondska, från vilket det inte verkar finnas någon väg ut.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr