Logo

>> Alla böcker A-Z

Rain : ensam hämnare

Av: Barry Eisler

Bild 

Pris inklusive moms: 168 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789171338754
Förlag:Bra Böcker
Utgivningsdatum:20040803
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:225 sidor
Vikt (g):600

Om boken

John Rain är yrkesmördare. Han har lärt sig livets och dödens realiteter som soldat i ett amerikanskt elitförband under Vietnamkriget. Hans specialitet är att maskera sina dåd som naturliga dödsfall. Hans yrkesskicklighet är stor och hans arvoden generösa. Han är till hälften japan och till hälften amerikan. Som halvblod har han alltid varit en ensamvarg och han lever nu ett liv i anonymitet i Tokyo.
Han har funderingar på att lämna sin riskabla yrkesbana när han blir uppvaktad av en inflytelserik japansk säkerhetsagent som satt ett pris på en ökänd yakuzaledares huvud. Rain säger ja till uppdraget och blir invecklad i en komplicerad härva av korrumption och makthunger där de ljusskygga aktörerna finns på framskjutna positioner i samhället och där ett CIA-initierat program för infiltration och finansiell styrning visar sig kunna få ett avgörande inflytande över Japans framtid.

Barry Eisler, som arbetat flera år som advokat i Japan, ger i sin bok en fascinerande bild av det japanska samhällets mörkare sidor men också av Tokyos nattliv med dess jazzklubbar, geishahus, whiskybarer och andra vattenhål.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr