Logo

>> Alla böcker A-Z

Viktminskning 50+

Av: Kristina Andersson

Pris inklusive moms: 82 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789173630306
Förlag:Fitnessförlaget
Utgivningsdatum:20100118
Mediatyp:Bok/Kartonnage
Omfång:142 sidor
Vikt (g):500

Om boken

Vad händer med kroppen efter det magiska årtalet 50? Många upplever att ?årsringarna? kring midjan blir alltfler och att det plötsligt känns mycket svårare att gå ner i vikt. Kan man skylla allt på långsammare ämnesomsättning eller är huvudskälet att man har fått en ny livsstil som innebär mer stillsittande och mer mat och goda viner?

I Viktminskning 50+ finns svaren. Boken bygger på näringsfysiologen Kristina Anderssons framgångsrika och populära viktminskningskurs och är kryddad med erfarenheter från deltagare som har lyckats. Hon beskriver hur kroppen fungerar med stigande ålder, vad som är myt och sanning om ämnesomsättningen, hur små förändringar i livsstilen kan påverka vikten, sambandet mellan fett, kolhydrater och proteiner, varför motion ökar förbränningen och hur man kan skaffa sig vanor och rutiner som får extrakilona att försvinna för gott - utan att försaka alla bordets läckerheter.

Ur innehållet:* Olika dieter ? fungerar de?* Ämnesomsättningen ? vad händer när vi blir äldre?* Fett ? vän eller fiende?* Mat som ökar förbränningen* Fysisk aktivitet ? en snabbmetod? * Besegra suget ? ta tillbaka kontrollen!* Hur hittar jag motivationen?* Fällor och snedsteg* Den perfekta shoppingrundan* Att äta på restaurang* Snabblagat, när det är ont om tid

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr