Logo

>> Alla böcker A-Z

Middag på 30 minuter

Av: Jamie Oliver

Medarbetare: Gudrun Samuelsson (Översättare), David Loftus (Fotograf), Pontus Dahlström (Formgivare)

Pris inklusive moms: 179 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789174242249
Förlag:Bonnier Fakta
Utgivningsdatum:20110823
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:287 sidor
Vikt (g):1171

Om boken

På trettio minuter blankt står middagen serverad. Inte bara en huvudrätt, utan förrätt, sidorätt, efterrätt, måltidsdryck. Det som passar ihop, helt enkelt!

Det ska inte ta längre tid att laga en god, välbalanserad måltid än vad det vanligtvis brukar ta att laga bara en rätt. På en halvtimme ska du få ihop något gott till hela familjen. Jamies trettiominutersmat innehåller inte mindre än 50 helt nyskapade recept. Du får lära dig alla smarta knep Jamie har för att snabbt få maten klar. Det handlar om allt ifrån koncentrationsförmåga och hur man lägger upp arbetet till vilka praktiska handlag du måste känna till för att kunna spara viktig tid i köket.

Varje recept är en hel meny. God mat som passar perfekt ihop. Upplägget i boken är lätt att följa och Jamie lovar att det inte tar mer än trettio minuter från det att du tänder ljuset i köket tills att middagen står på bordet. Vissa moment kan du gå in på internet och se hur de ska göras [instruktionsfilmerna är ej översatta till svenska]. Många måltider går att få helt vegetariska för den som vill. Och Jamie lägger som bekant alltid stor vikt vid råvaror och miljövänlighet. Så kort kan man säga att de här trettio minuterna går ovanligt långt utöver vad som är normalt i ett genomsnittligt svenskt hushåll en vanlig onsdagskväll.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr