Logo

>> Alla böcker A-Z

En flickfotografs bekännelser

Av: Bingo Rimér, Hugo Rehnberg

Bild saknas

Pris inklusive moms: 24 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789174610307
Upplaga:1
Förlag:Lind & Co
Utgivningsdatum:20110520
Mediatyp:Bok/Pocket
Omfång:179 sidor
Vikt (g):146

Om boken

Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, motorcykelgäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är några av ingredienserna i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.

Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan, som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor.

I En flickfotografs bekännelser bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sitt liv så här långt. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf upptäcktes, hur kronprinsessan Victoria och Hells Angels gick om varandra, och varför Bingos kärlekssemester med Tilde Fröling slutade med krossat hjärta.

Man har inte tråkigt när man läser om Bingos synder. Rapp och välskriven underhållning.
Expressen

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr