Logo

>> Alla böcker A-Z

Sagor för barn som vågar vara annorlunda : sanna berättelser om flickor och pojkar som gått sin egen väg

Av: Ben Brooks

Medarbetare: Emeli André (Översättare), Quinton Wintor (Illustratör)

Bild saknas

Pris inklusive moms: 170 kr

Antal:

Skickas av oss inom 2 - 7 vardagar.

Artikelnummer:9789177797760
Förlag:Lind & Co
Utgivningsdatum:20190404
Mediatyp:Bok/Kartonnage
Omfång:207 sidor
Vikt (g):840

Om boken

Låt pojkar vara pojkar och flickor vara flickor. Vad betyder egentligen det? Tänk om man är flicka och gillar MMA? Eller pojke och gillar balett? Och tänk om du alltid drömt om att bli forskare men aldrig sett en forskare som liknar dig själv, som du kan ha som förebild?
Sagor för barn som vågar vara annorlunda är uppföljaren till succén Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda. Det är en bok för alla barn som inte känner igen sig i de traditionella könsstereotyperna och som behöver uppmuntran att våga strunta i grupptryck och samhälleliga normer och i stället vara sig själva fullt ut. Här finns fantastiska historier om 100 modiga förebilder kvinnor och män, kända och mindre kända som varit inspirerande banbrytare och kreativa genier inom olika områden, som trott på sig själva och förverkligat sina drömmar.
Med fantastiska illustrationer och fängslande, spännande texter är Sagor för barn som vågar vara annorlunda en inspirationskälla för alla, en bok som ingjuter mod att våga gå mot strömmen och göra det man drömmer om.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr