Logo

>> Alla böcker A-Z

75 småkryp att sticka och virka

Av: Lesley Stanfield

Medarbetare: Catharina Andersson (Översättare), Coral Mula (Illustratör), Kuo Kan Chen (Illustratör), Lizzie Orme (Fotograf), Simon Pask (Fotograf), Eva Andreasson (Redaktör), Jackie Palmer (Formgivare)

Bild saknas

Pris inklusive moms: 122 kr

Antal:

Skickas av oss inom 2 - 7 vardagar.

Artikelnummer:9789186289430
Upplaga:1
Förlag:Känguru
Utgivningsdatum:20110818
Mediatyp:Bok/Kartonnage
Omfång:128 sidor
Vikt (g):660

Om boken

Utveckla och utöka din stick- och virkrepertoar med detta myllrande minizoo av små fina djur. Här finns allt från krälande, slingrande kryp till vackra fjärilar och skira trollsländor. Använd dem som personliga accessoarer, dekorera plagg och väskor eller ge bort dem i present. Samtliga projekt visas i ett bildgalleri i början av boken. Därefter följer kompletta och tydliga beskrivningar, varav de flesta har förklarande diagram. Dessutom beskrivs sådant som exempelvis stoppning, avslutningar och olika handarbetstekniker.

I 75 småkryp att sticka och virka hittar du även massor av roliga idéer och tips på när, var och hur dina små skapelser kan användas till exempel som dekoration inför jul och andra högtider eller när som helst i hemmet som roliga inredningsdetaljer.

LESLEY STANFIELD har skrivit ett flertal böcker om virkning och stickning, bland annat den populära 100 blommor att sticka & virka. Hon har lång erfarenhet som stickmönsterdesigner och har skrivit om handarbete i flera tidskrifter.

Andra köpte också

(Leksaker)

20190125

Av: Brio

Skickas omgående

211 kr

En klassisk träleksak från BRIO där barnet lär känna våra vanligaste former, övar upp sin öga-hand...[Läs mer]

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr