Logo

>> Alla böcker A-Z

Paddla kajak i Stockholms skärgård : 44 turer från Arholma i norr till Land

Av: Staffan Petersson

Bild 

Pris inklusive moms: 201 kr

Antal:

Skickas omgående.

Artikelnummer:9789197641739
Upplaga:1
Förlag:Calazo Förlag
Utgivningsdatum:20070530
Mediatyp:Bok/Flexband
Omfång:416 sidor
Vikt (g):548

Om boken

Det här är den första guideboken för paddlare som helt fokuserar på turer i Stockholms skärgård. 416 fullspäckade sidor beskriver 165 mil paddling uppdelat på 44 turförslag från stillsam kvällspaddling i city till krävande havspaddling långt ut på Östersjön.

Ner i minsta detalj beskrivs lämpliga utgångspunkter och vägval beroende på väder och vind, erfarenhet etc. Du får all nödvändig information för att kunna planera och genomföra dina egna turer. Tips på fina sandstränder, mysiga caféer och lämpliga kajakuthyrare blandas med anekdoter och kulturhistoria. Boken är rikt illustrerad med 200 färgbilder och 50 specialritade kartor.

Författaren Staffan Petersson har rekognoserat, fotograferat och skrivit allt material i boken. Fyra års arbete och mer än 15 000 fotografier har lett fram till en komplett guidebok över skärgården. Staffan är auktoriserad havskajakinstruktör och lärare samt en av upphovsmännen bakom Jag paddlar, den första svenskproducerade instruktionsfilmen för havskajakpaddling.

Paddla kajak i Stockholms skärgård ingår i Calazo Förlags serie av guideböcker om friluftsliv i Sverige. Boken ges ut i samarbete med Friluftsfrämjandet.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr