Logo

>> Alla böcker A-Z

Pyssla med mig! : 50 projekt för stora och små kreatörer

Av: Karin Schaefer

Medarbetare: Karin Schaefer (Formgivare), Karin Schaefer (Fotograf), Katrine Konar (Redaktör), Freja (Övrigt)

Bild 

Pris inklusive moms: 157 kr

Antal:

Skickas av oss inom 2 - 5 vardagar.

Artikelnummer:9789198119039
Upplaga:1
Förlag:Fill and Tell
Utgivningsdatum:20141031
Mediatyp:Bok/Inbunden
Omfång:124 sidor
Vikt (g):654

Om boken

Boken Pyssla med mig! visar enkla och roliga pyssel som inte kräver massor av förkunskap, utrustning eller tid. Den uppmuntrar till kreativitet, återbruk och framför allt att vuxna och barn skapar tillsammans. Det är i samarbetet som magin finns.

Boken innehåller tydliga instruktioner och bilder till 50 projekt, stora som små. Skapa slott av kartonger, krukor av mjölkförpackningar eller fordon av plastflaskor. Fixa festens kalasigaste godis-sushi eller coolaste piñata. Pynta till högtider och piffa till hemmet. Gör exakt som i boken eller hitta på eget. Boken innehåller massvis med inspiration, tips på bra material och handfasta råd för att lyckas med projekten.

Rekommenderas för pysslare från 5 år och uppåt långt uppåt!

OM FÖRFATTAREN
Karin Schaefer och dottern Freja driver sedan tre år tillbaka pysselbolaget.se, Sveriges största pysselblogg för föräldrar och barn. Karin jobbar till vardags som grafisk formgivare och Freja går i fjärde klass.

OM BOKEN
Pyssla med mig! innehåller 124 sidor fullspäckade med inspiration, tydliga instruktioner och härliga bilder. Boken är i hårdband, tryckt på FSC-märkt matt papper av hög kvalitet.

Tom kundvagn

Summa totalt:

0 kr